Başkalarını rahatsız etmeden önce boş konuşmalarınızı dinlerken eğlenin

WhatsApp son zamanlarda sesli mesaj özelliğini geliştirmeye odaklanıyor. Kullanıcıların mesajları daha hızlı oynatmasına ve nasıl göründükleri konusunda iyileştirmeler sağlamasına izin verdikten sonra , popüler mesajlaşma platformu artık kullanıcıların sesli mesajları göndermeden önce önizlemelerine izin veriyor.

Sesli mesajlar özellikle uygundur, çünkü duyguları daha net bir şekilde iletmenize izin verirler. Yürüme, yemek pişirme veya araba kullanma gibi diğer görevleri gerçekleştirirken de kaydetmeleri daha kolaydır. Ne yazık ki, her zaman net değiller, bu yüzden artık dağınıklığınızı göndermeden önce önizlemeniz mümkün.

Bunu yapmak için, mikrofon düğmesini yukarı kaydırın ve kaydı bitirdikten sonra durdur düğmesine basın. Ardından sesli mesajı dinleyebilir ve göndermek isteyip istemediğinize karar verebilirsiniz. Bu özellik, Android, iOS, web ve masaüstü sürümleri dahil olmak üzere tüm cihazlarda kullanılabilir.

Bu özelliklere ek olarak Meta, WhatsApp’taki sesli mesajlara bir deşifre özelliği de dahil olmak üzere daha fazla iyileştirme getirmek için çalışıyor .

Yeni içerik doğrudan gelen kutunuza iletilsin.