2022, Apple donanımı için büyük bir yıl olacağa benziyor

Apple logosu tarafından oluşturulan 0 ile 2022 kelimesinin altında iPhone 14'ün bir dizi görüntüsü

Apple için 2021 muhtemelen bitti – en azından yeni donanım duyuruları açısından. AirPods Max , geçen yıl 15 Aralık’ta beklenmedik bir şekilde gelirken, bu sefer benzer bir Hail Mary hareketi beklemiyoruz, bu nedenle tüm gözler 2022’de.

Ve 2022, Apple için devasa bir yıl olabilir. Yalnızca iPhone’ların, MacBook’ların ve iPad’lerin olağan yenilemelerini beklemekle kalmıyor, aynı zamanda şirketin AR gözlüklerinin piyasaya sürülmesiyle yepyeni bir ürün kategorisine ilk adımını atması bekleniyor. 

İşte 2022’de Apple’dan beklediğimiz her şey.

2022’de Apple: iPhone 14 

Apple’ın 2007’den bu yana her yıl bir amiral gemisi iPhone çıkardığı göz önüne alındığında, hiç kimse şirketin 2022’de ara vermesini beklemiyor. Neredeyse tüm diğer amiral gemisi Apple el cihazlarının piyasaya sürüldüğü tarih göz önüne alındığında, iPhone 14 neredeyse kesinlikle Eylül ayında gelecek.

Ne bekleyeceğimiz konusunda ilk günler, ancak sızdıran Jon Prosser, çentik nihayet kaldırılmış ve yeni bir titanyum çerçeve ile iPhone 14 Pro’nun beklenen şekline erken bir bakış attı . Bahsedilen çentiğin, görünüşe göre kendi süper boyutlu 6,7 inç ‘Max’ varyantını alacak olan normal iPhone 14 ile yaşayacağı bildiriliyor . Apple için uzun süredir satış hayal kırıklığı yaratan mini , görünüşe göre üçüncü yıl için yeniden canlandırılmayacak.  

2022’de Apple: iPhone SE 3

Ancak bu hala çok uzak ve bundan önce Apple, hayranları için bir bütçeyle görünüşe göre bir muamele yapacak. İPhone SE 3 söyleniyor 2022 yılının ilk çeyreğinde gelen – büyük olasılıkla Mart iPhone 13 aile kriterler ve gün için günlük kullanım hem de sinek yapar aynı Apple A15 Biyonik çip paketleme -.

2020 selefi ile aynı 4.7 inç ekran boyutuna ve iPhone 8 benzeri tasarıma sahip olmasına rağmen (Ana Sayfa düğmesi ve tümü) iPhone SE Plus olarak adlandırılabilir . Apple daha önce daha büyük ekranları belirtmek için “Plus” kelimesini kullanmış olsa da, buradaki mantık, iPhone SE hattı için bir ilk olan 5G kimlik bilgilerini tanıtmaktır.  

2022’de Apple: Apple Watch Series 8 

Reklamcılıkhttps://googleads.g.doubleclick.net/pagead/render_post_image_v1.html

TESTGORİLLA TARAFINDAN REKLAM

Elma İzle Serisi 8 irade, CAD dosyaları dayalı ilk sızıntı göre , sırayla Apple Watch önceki altı nesildir benziyordu Elma İzle 7 … biraz benziyorsun. 

Ancak Apple Watch için önemli olan içeride ne olduğu ve ho-hum tasarımı Apple’ı dahili parçalarda daha cesur değişikliklere itebilir. Bunun neye yol açacağını kesin olarak bilmek için henüz çok erken – Apple Watch, Eylül ayında amiral gemisi iPhone’larla birlikte piyasaya çıkma eğiliminde – ancak bir dizi yeni sağlık sensörünü içereceğine dair büyüleyici bir erken göstergemiz var. 

Mayıs ayında SEC belgeleri, Apple’ın tansiyondan alkol seviyelerine kadar her şeyi ölçmek için tıbbi sensörlerde uzmanlaşan Rockley Photonics adlı bir işletmenin en büyük müşterisi olduğunu gösterdi. O zamanlar CEO, teknolojinin 2022’de tüketici ürünlerine ulaşmasını beklediğini söyledi, bu son derece heyecan verici – özellikle de Apple’ın bir gün şeker hastalarının hayatlarını invaziv olmayan kan şekeri ölçümleriyle kolaylaştırmayı umduğuna dair uzun süredir devam eden söylentiler göz önüne alındığında .  

Ayrıca Apple’ın 2022’de piyasaya sürülen üç yeni Apple Watch’a sahip olabileceğini duyduğumuzu da unutmayın; bunlar arasında bir Apple Watch SE 2 ve muhtemelen dış mekan meraklılarını hedefleyen yeni, sağlam bir Apple Watch yer alacak. Bu bilgi Bloomberg’den Mark Gurman ve Power On haber bülteninden geliyor. 

2022’de Apple: iMac 2022 

Bu yılın başlarında, Apple’ın 21,5 inç iMac’i renkli, M1 destekli 24 inç iMac’e dönüştü . Ancak 27 inçlik model eski görünümü ve Intel yonga setini koruyor. Şimdilik.

2022’de büyük ekran iMac’in yenilenmesi ve son derece güçlü bir geçmişe sahip bir sızıntının olması kuvvetle muhtemel – Dylandkt – iMac Pro markalı bir şeyle değiştirileceğine inanıyor. “Neden böyle anılacak? Bu cihazı iMac 24’ten daha iyi ayırt etmek için,” diye tweet attı AppleTrack’te kıskanılacak %75 doğruluk derecesine sahip sızıntı . Görünüşe göre yeni MacBook Pro’larda görülen M1 Pro ve M1 Max yongalarını içerecek ve kıskanılacak bir özellik listesiyle gelecek:

iMac (Pro)Promosyon ve Mini LedBase modeli 16 gb Ram 512 gb StorageM1 Pro ve MaxDark çerçevelerHDMI, SD Kart, Usb CSiMac 24 ve Pro Display XDR’ye benzer tasarım2000 dolardan veya daha fazla bir başlangıç ​​fiyatı Tuğla üzerinde Ethernet standardıYüz Kimliği test edildi (Onaylanmadı)1H 2022 Ekim 30, 2021

2022’de Apple: Mac mini 2022 

Mac mini, bir yenileme az emin olmakla ve sızıntı LeaksApplePro yeni bir model gelecek yıl geldiğini düşünüyor muhtemelen güç kullanıcıları için aynı M1 Pro ve M1 Max cips almak. Gelirse, muhtemelen daha fazla bağlantı noktasına ve yeni, daha ince bir tasarıma sahip olacak .  

2022’de Apple: Mac Pro 

Apple’ın modüler iş istasyonu, Apple Silikon tedavisinden kaynaklanmaktadır, ancak nasıl olduğu bir spekülasyon meselesidir. Mevcut sistem, 1,5 TB’a kadar RAM için 12 DIMM yuvasına ve daha fazla genişletme için sekiz PCIe yuvasına sahiptir. Bu arada Apple Silicon, birleşik bellek ve entegre grafiklerle tam entegre bir çözümdür. Bu nedenle, Apple’ın Mac Pro ile yaptığı her şeyin mevcut modelden veya şirketin diğer M1 destekli cihazlarından çok farklı görünmesi tamamen mümkündür. 

Bir Bloomberg raporunun belirttiği gibi, gelecekteki bir Apple Silicon yongası 40 çekirdeğe sahip olabilir – 28 çekirdekli Intel Xeon W ile M1 Pro ve M1 Max yongalarından 30 ve mevcut üst düzey Mac Pro’dan 12 daha fazla işlemci. Söz konusu makinenin 12.999 dolardan başladığı göz önüne alındığında, bunun ortalama tüketiciniz için Mac’e gitmeyeceğini söylemek güvenli, akıl.

2022’de Apple: MacBook Air 2022 

MacBook Air 2022 mevcut 24 inçlik iMac renkli yelpazesi taklit cesur yeni bir görünüm elde etmek için ayarlanır. M1 Pro ve M1 Max yongalarını benimsemek yerine, dizüstü bilgisayarın yükseltilmiş bir M1 veya M2 yongası alması bekleniyor – sonuçta Pro Mac’lerden daha hafif işler için. 

Yeni MacBook Pro gibi, MagSafe’in şarjını geri alacağı ve mini LED ekrana sahip olabileceği veya olmayabileceği , ancak muhtemelen bir çentik olmadığı bildiriliyor .   

2022’de Apple: iPad Pro 2022 

Gerçekte, iPad cephesinde işler biraz sessiz, ancak Pro modelinin ilkbaharda bir yenileme görmemesi büyük bir sürpriz olurdu. En son MacBook Pro’larda olduğu gibi M1 Pro çipine sahip olabilirken, başka bir söylenti, bir sonraki iPad’in hem performansı hem de verimliliği artırabilecek ilk 3 nanometre çipten yararlanabileceğini öne sürüyor 

2022’de Apple: AirPods Pro 2 

2 Pro AirPods olan 2022 üçüncü çeyreğinde görünür ayarlanmış düzenli ve sızıntı FrontTron göre.

Bu, birinci nesil Pro AirPod’lara kıyasla ne sunabilir? Daha kısa gövdeye sahip zarif bir tasarım ve muhtemelen gürültü engellemede bir artış. Ayrıca fitness takibine yardımcı olacak daha fazla yerleşik sensörden bahsediliyor . Tüm bunlar, ANC eksikliği dışında AirPods Pro bölgesine sapan yeni AirPods 3’ten ayırt etmek için gerekli olacak .

2022’de Apple: Apple AR ve VR kulaklığı 

Bu, ‘belki’ yığını için bir tanesi, ancak söylentiye göre 2022, Apple’ın AR kulaklığının ilk neslini görecek . Raporlar, Apple’ın bu tür giyilebilir cihazları önümüzdeki on yılda iPhone’u değiştirmek olarak gördüğünü öne sürdüğü için bu büyük bir mesele.

İlk nesil Apple Karışık Reality kulaklık olacak görünüşe göre Mac’ler de M1 yonga setini benzer hesaplama gücü sunan ve çift 4K mikro OLED ekranlar özelliği olabilir. Başka bir deyişle, muhtemelen ucuz olmayacak. Ming-Chi Kuo, bağımsız bir ürün olacağını söylerken , diğerleri, tıpkı birinci nesil Apple Watch’ın yaptığı gibi bir iPhone veya Mac gerektireceğini söylüyor .

Bloomberg’den Mark Gurman’ın bir raporu , yeni Apple karma gerçeklik kulaklığının üç harika özelliği olacağını söylüyor : oyun, medya tüketimi ve iletişim. Gurman, “Özellikle birden fazla işlemciye, bir fana, son derece yüksek çözünürlüklü ekranlara ve kendi App Store’a sahip olacağı düşünüldüğünde, oyun makinenin güçlü bir odak noktası olmalıdır” diye yazıyor. 

Daha sonra Apple cihazları: Apple Gözlükleri

Apple Glasses – Google Glass tarzı gözlük söylentileri – yukarıda belirtilen AR kulaklık seti ile karıştırmak çok kolay , çünkü en azından olası patent başvurularının çok fazla geçişi var. Ancak şimdilik, Apple Gözlüklerin en az 2023’e kadar çıkması beklenmiyor ve mevcut çip kıtlığı göz önüne alındığında, geleceğe daha da kayarlarsa şaşırmazsınız.  

Daha sonra Apple cihazları: Apple Car 

Uzun zamandır beklenen Apple Car , Bloomberg’in bir 2025 lansmanı öngörmesiyle hala yıllar uzakta . Bununla birlikte, aynı rapor, otomobilin direksiyon simidi veya pedallar olmadan gönderileceğini öne sürüyor, bu nedenle, düzenleyici baş ağrısı göz önüne alındığında, bu bile son derece iyimser olabilir, böyle bir ürünün dünya çapında hükümetlere neden olabileceği.  

Daha sonra Apple cihazları: Büyük ekran iPhone SE 

Bütçede büyük ekran için 2024’lük bir ETA öngören analist Ross Young’a göre, gelecek yılın düşük fiyatlı telefonu iPhone SE Plus olarak adlandırılabilirken, gerçek artı boyutlu SE’ye yıllar var .  

Daha sonra Apple cihazları: iPhone Flip 

Apple’ın iPhone Flip olarak adlandırılacağı söylenen ilk katlanabilir telefonu, neredeyse kesinlikle Samsung Galaxy Z Fold 4 ile rekabet etmeyecek . 

Ming-Chi Kuo , Jon Prosser ve Mark Gurman, 2023’ün göreceğimiz en erken tarih olduğunu düşünüyor ve ikincisi, daha iki ila üç yıl uzakta olduğunu gösteriyor .

Yeni içerik doğrudan gelen kutunuza iletilsin.