Samsung , Galaxy Book Pro’yu Çarşamba günkü Unpacked 2021 etkinliğinde tanıttı  . Bu dizüstü bilgisayarla birlikte şirket, yeni dizüstü bilgisayarını sadece oyuncular için sergiledi. 

Galaxy Book Odyssey, 11. nesil Intel Core H Serisi işlemci ve Nvidia RTX 3050Ti GPU ile desteklenen Samsung’un oyun odaklı 15.6 inç dizüstü bilgisayarıdır . Ayrıca 32 GB’a kadar RAM, 2 TB’a kadar SSD depolama ve gelişmiş bir soğutma sistemine sahip olacak ve Mystic Black ile gelecek. 

Yaklaşan Galaxy Book Odyssey için teknik özellikler.

Samsung Galaxy Book Odyssey, Ağustos ayında 1.399 dolardan satışa sunulacak. Ancak, yalnızca belirli pazarlarda mevcuttur ve şu anda ABD’yi kapsamamaktadır. Samsung , Odyssey oyun serisini 2017’de başlattı , ancak son birkaç yılda özellikle ABD’de çok az şey yaptı. 

2021 için en iyi dizüstü bilgisayar

İşte tüm kullanıcı türleri için en çok oy alan seçimlerimiz – kreatifler ve oyuncular dahil – ve hatta en sevdiğimiz ucuz dizüstü bilgisayarlar ve bütçe dostu seçenekler.

Bizim gibiyseniz, dizüstü bilgisayarınız geçen yıl çok yol kat etti. Ve evden çalışan  veya  uzaktan öğrenen bu kadar çok insan  olduğu için, cihazlarımızın bu ağır kullanımın üstesinden gelebilmesi zorunludur. Mevcut dizüstü bilgisayarınız yavaşlamaya veya arızalanmaya başlıyorsa, muhtemelen bazı yeni teknolojilere yatırım yapmanın zamanı gelmiştir. İşte biz burada devreye giriyoruz. İster iş, okul, eğlence veya oyun için bir dizüstü bilgisayar arıyor olun, piyasadaki en iyi dizüstü bilgisayar markaları arasından en iyi seçimlerimizi bulacaksınız: Apple, Dell, HP, Microsoft, Asus, Acer , Lenovo ve daha fazlası. 

Biz gözden çok onları bu listede yani besbelli değil Herşeyden dizüstü. Ayrıca en iyi oyun dizüstü bilgisayarları ,  15 inç dizüstü bilgisayarlar ,  ikisi bir arada bilgisayarlar  ve  Chromebook’ların yanı sıra  üniversite öğrencileri için en iyi dizüstü bilgisayarlar, yaratıcılar için en iyi dizüstü bilgisayar   ve Windows seti için en  iyi  MacBook Pro alternatifleri için önerilerimizi okuyabilirsiniz.  . Ayrıca, yalnızca saf güç veya uzun bir pil ömrü istiyorsanız, performans sıralamamız   ve  pil ömrü  tam size göre. Yeni bir dizüstü bilgisayarın fiyatında olabildiğince düşük kalmanız mı gerekiyor? Bütçe dostu dizüstü bilgisayarlar için seçimlerimize göz atın   ve bütçe oyun dizüstü bilgisayarları  veya  CNET’in tüm dizüstü bilgisayar incelemelerine bakın . Bu liste periyodik olarak güncellenir.

En iyi küçük dizüstü bilgisayar

Dell XPS 13 2020

Sarah Tew / CNET

Dell XPS 13, boyutu, ağırlığı ve performansı ve genel olarak iyi görünümüyle yıllardır favoridir. 2020’de Dell, dizüstü bilgisayarı daha da küçültürken, dizüstü bilgisayar ekranını daha da büyüttü ve hem CPU hem de grafik ağırlıklı görevler için performansı artırdı. Bu büyük bir sıçrama değil, ancak bu Dell XPS hala kategorinin en iyisi. En yeni ve en iyi Intel işlemcilerini isteyenler için, Dell XPS 13 ve şirketin XPS 13 2’si 1 arada  (aynı zamanda harika bir seçim), yonga üreticisinin 11. nesil Core işlemcileriyle birlikte sunuluyor. Intel Core i3, Core i5 ve Core i7 seçenekleri. Bu Dell ayrıca 256 GB SSD sabit sürücü ve 8 GB bellekten başlayarak çeşitli katı hal depolama ve bellek seçenekleri sunar.

1.000 doların altındaki en iyi küçük dizüstü bilgisayar

Asus ZenBook 13

Josh Goldman / CNET

Asus ZenBook 13, küçük bir masaya sıkıştırmak için mükemmel ayak izine sahip, şık ancak gösterişli olmayan 13,3 inç ultra taşınabilir bir cihazdır. Yapılandırmanıza bağlı olarak 12 saatten fazla pil ömrü elde edersiniz – Intel Core i5 işlemci veya 11. nesil Core i7 işlemci ve 8 GB RAM ile sunulur – ve günlük ofis veya okulda hızlı bir şekilde çalışmak için bol miktarda performans sunar. görevler. Artı, Asus’un dizüstü bilgisayarlarının birçoğu gibi ZenBook, siz dışarıdayken hayatınızı kolaylaştırmak için birkaç gadgetlı ekstralar ekler. Asus ZenBook 13 incelememizi okuyun.

En İyi MacBook Pro

Apple MacBook Pro (16 inç)

Sarah Tew / CNET

Daha büyük MacBook Pro’nun donanımı ve MacOS’un birleşimi, bileşenlerden maksimum performansı alırken, Windows işletim sisteminin hiç yapmadığı bir şekilde sınıfının lideri pil ömrü sağlar ve yüksek çözünürlüklü ekran harika kalır. Ayrıca, bu güçlü dizüstü bilgisayar modelinin klavyesi, çok alay edilen kelebek tarzı anahtar yerine, tuş başlıklarının altında makas tarzı anahtarlar kullanır. Bununla birlikte, bunun için ödeme yaparsınız – bu premium dizüstü bilgisayarın 16 inçlik modeli için taban fiyat 2.399 $ ‘dır. Apple MacBook Pro (16 inç, 2019) incelememizi okuyun.

En iyi Surface dizüstü bilgisayar

Microsoft Surface Pro 7

Surface Laptop olmasa da  , Surface Pro, Windows dizüstü bilgisayar olarak ikiye katlanan her şeyi yapabilen bir Windows tableti arıyorsanız, tüm doğru notları vurmaya devam ediyor. Bu güçlü Surface dizüstü bilgisayar, 10. nesil Intel işlemci, hızlı Wi-Fi 6 kablosuz  ve uzun ömürlü pil ömrüne sahiptir. Bu Yüzey aynı zamanda, ürün yelpazesinde dürüst bir USB-C bağlantı noktasına sahip ilk üründür.

Microsoft Surface Pro 7 incelememizi okuyun .

En İyi MacBook

AirApple MacBook Air M1 2020

Sarah Tew / CNET

Bu, günlük temel kullanım için bir MacOS dizüstü bilgisayar arayanlar için önerimizdir. MacBook Air, 2020’nin ilk yarısında yeni Intel işlemciler ve en önemlisi yeni bir klavye ile güncellendi. Ancak Kasım ayında Apple, kendi bünyesinde ürettiği yeni M1 işlemcilerin Intel’in Air’deki CPU’larının yerini alacağını duyurdu. Apple’ın M1’ini kullanan şirket, daha iyi performansa ve daha uzun pil ömrüne (18 saate kadar) sahip bir işletim sistemi vaat ediyor. Intel tabanlı modeller yine de ortalıkta olacak ve Air’i hangi çipin çalıştırdığına bakılmaksızın, 999 $ ‘dan başlayan harika bir küçük Mac dizüstü bilgisayar alıyorsunuz.

Yeni M1 tabanlı MacBook Air hakkında daha fazla bilgi edinin .

Bütçeye uygun en iyi dizüstü bilgisayar

Acer Swift 3

Josh Goldman / CNET

Yeni AMD Ryzen 5 ve Ryzen 7 işlemciler sayesinde e-posta, kelime işleme ve çok daha fazlası gibi basit görevler için dikkate değer bir anlaşma. Bu ekonomik dizüstü bilgisayar, arkadan aydınlatmalı bir klavyeye, parmak izi okuyucusuna ve bir USB Type-C bağlantı noktasına da sahiptir. Acer Swift 3, 700 dolardan daha düşük bir fiyata bulunabilen bir makine için aynı zamanda inanılmaz derecede hafif bir dizüstü bilgisayardır – 3 pound’un altında.

Bu Acer Swift’e ek olarak, 15.6 inçlik daha büyük bir ekrana sahip olan Acer Aspire 5’in de hayranlarıyız. Acer Aspire 5, 400 $ ‘dan başlayan çeşitli konfigürasyonlarda mevcuttur, ancak temel oyun ve içerik oluşturma için giriş seviyesi ayrık grafikler istiyorsanız 690 $’ a kadar çıkabilir .

En iyi Chromebook

Lenovo IdeaPad Chromebook Duet

Sarah Tew / CNET

Bu, esasen ilk Microsoft Surface Go’nun bir Chrome sürümüdür  . Go gibi, Chromebook Duet de çıkarılabilir klavyeye ve dokunmatik ekrana sahip 10 inçlik bir tablettir. Microsoft’un aksine, Lenovo klavyeyi içerir. Bu Chrome OS dizüstü bilgisayar ayrıca Go’dan ( yeni Go 2 dahil) çok daha  ucuzdur ve 128 GB depolama alanına sahip biri için 249 ABD dolarından başlayan dizüstü bilgisayar fırsatları . Esasen daha küçük, ancak daha az güçlü bir  Pixel Slate  , insanların bir Chromebook’un maliyetini beklediklerine daha uygun bir fiyatla daha fazla insan için daha mantıklı.

Chromebook Duet’in küçük bir ekranı vardır, bu nedenle, düzenli olarak masa başında kullanıyorsanız , USB-C bağlantı noktasına harici bir monitör takmanızı öneririz . Muhtemelen bir kablosuz klavye ve fare de bağlamak isteyeceksiniz . Veya tablet modu yerine daha geleneksel bir Chrome OS dizüstü bilgisayar deneyimi istiyorsanız, Lenovo Chromebook Flex 5 araştırmaya değer .

En ucuz oyun dizüstü bilgisayarı

Dell G5 15

Sarah Tew / CNET

Dell’in G serisi oyun dizüstü bilgisayarları, Alienware bölümündekilerden daha ucuzdur, ancak yine de en yeni AAA oyunlarını oynayabilir. Üç ayrı model vardır –  G3, G5 ve G7  – 15 ve 17 inç boyutlarda mevcuttur. Orta seviye G5 15, mükemmel bir fiyat-performans oranı, yapı kalitesi ve tasarımıyla hedefe ulaşır. En yeni sürümler   , AMD’nin etkileyici Ryzen 5 4600H işlemcisine sahip özel sürüm bir model de dahil olmak üzere 900 dolardan başlıyor.

Geniş ekrana ve uzun pil ömrüne sahip en iyi dizüstü bilgisayar

LG Gram 17

Joshua Goldman / CNET

Bu kadar hafif ve aynı zamanda uzun pil ömrüne sahip başka 17 inçlik dizüstü bilgisayar yoktur. Gram 17, video akışı testimizde 13 saat sürdü ve aynı testte geçen yılki modeli 47 dakika geride bıraktı. İşlemci performansı, 10. nesil Intel Core i7 işlemcinin eklenmesi sayesinde 2019 sürümünden biraz daha artırıldı. Bu, daha güçlü Intel Iris Plus entegre grafiklerle de ortaktır ve size fotoğraf ve video düzenleme ve gündelik oyunlar için biraz ekstra hız sağlar.

En iyi iş dizüstü bilgisayarı

Dell Latitude 9510

Lori Grunin / CNET

Asus ve Lenovo bu yıl harika iş dizüstü bilgisayarları ortaya çıkarırken , bu Latitude şu anda en iyi seçimimiz. Intel ile birlikte tasarlanan 9510, 15 inçlik bir ekranı 14 inçlik bir gövdeye yerleştiriyor ancak 20 saatten fazla pil ömrü sağlıyor ve güvenlik ve uzaktan yönetim için vPro özellikli güçlü bir Core i7 işlemciye sahip. 4G veya 5G mobil bağlantı ile kullanılabilir ve size en iyi performansı sunmak için nasıl çalıştığınızı öğrenmek için AI kullanır, ister pille ister fişe takılı olun. Ayrıca, geleneksel kapaklı dizüstü bilgisayar veya ikisi bir arada olarak mevcuttur. bir.

Dell Latitude 9510 incelememizi okuyun .

Kalemle en iyi 2’si 1 arada

Lenovo Yoga 9i

Sarah Tew / CNET

HP ve Dell’in mükemmel birinci sınıf ikisi bir arada dönüştürülebilir dizüstü bilgisayarları olmasına rağmen, daha küçük 13,3 ve 13,4 inç ekranlara sahipler. İşiniz veya eğlenceniz için biraz daha fazla alan istiyorsanız, 14 inç Yoga 9i harika bir seçimdir. Intel’in Evo platform dizüstü bilgisayarlarından biri olan 9i, daha duyarlı ve daha uzun pil ömrü için ayarlanmıştır. Onunla ilgili her şey hızlı. Ayrıca, bir kalemle gelen, şarj olan ve vücutta depolanan birkaç kalemden biridir.

Lenovo Yoga 9i incelememizi okuyun .

Çift ekranlı en iyi dizüstü bilgisayar

Asus ZenBook Duo 14

Josh Goldman / CNET

İnce ve hafif dizüstü bilgisayarınızda sadece biraz daha fazla ekran alanı dilediyseniz, dileğiniz yerine getirilir. Duo 14’ün 12,6 inç ikincil dokunmatik ekranı, klavyenin üzerindeki gövdeye yerleşik olması dışında, takılı diğer tüm ekranlar gibi davranır. Ana 14 inç ekranı genişletmek için kullanabilir, böylece tek bir büyük ekran gibi çalışabilir veya normalde üzerinde çalıştığınız şeyin arkasına gömülecek uygulamalar için kullanabilirsiniz. Bu yeterli değilse, kalem etkindir, böylece ürünle birlikte verilen kalemle üzerine yazıp çizebilirsiniz. Ayrıca, Asus’un ScreenXpert yazılımı, onu Adobe Creative Cloud yazılımı için dev bir dokunmatik yüzeye, sayısal tuş takımına ve hatta bir araç setine dönüştürmenize olanak tanır.

Asus ZenBook Duo 14 incelememizi okuyun .

MacBook Pro’ya en iyi dizüstü bilgisayar alternatifi

Razer Kitap 13

Sarah Tew / CNET

Book 13, daha uzun 16:10 en boy oranına sahip 13.4 inç ekran, hızlı mobil performans, uzun pil ömrü ve evden çalışmayı sağlamak için yeterli bağlantı seçenekleriyle şirketin Razer Blade Stealth oyun dizüstü bilgisayarının daha ofis dostu bir sürümüdür. Daha kolay. Yüksek kaliteli yapısı, en iyi MacBook’larla oradadır, ancak bir Apple gibi, diğer premium dizüstü bilgisayarlarla karşılaştırıldığında bile mutlaka en iyi dizüstü bilgisayar anlaşması değildir.

Razer Book 13 incelememizi okuyun .

En iyi MacBook Air alternatifi

Lenovo Yoga 7i

Sarah Tew / CNET

Düzenli olarak 700 $ ‘dan daha düşük bir fiyata satılan bu ince, 3 kiloluk dönüştürülebilir bilgisayar, ofis veya okul işleri için bir dizüstü bilgisayara ihtiyaç duyan herkes için sağlam bir seçimdir. Tamamen metal kasa, ona birinci sınıf bir görünüm ve his verir ve rahat bir klavyeye ve duyarlı, pürüzsüz bir hassas dokunmatik yüzeye sahiptir. Premium lineemate Yoga 9i’ye kıyasla ekstra özelliklerde hafif olmasına rağmen, istediğiniz zaman size mahremiyet sağlayan web kamerası için Lenovo’nun sürgülü panjurlarından birine sahiptir. Ve önyüklemesi için uzun bir pil ömrüne sahiptir.

En iyi oyun dizüstü bilgisayarıRazer Blade Pro 17

Lori Grunin

Evet, şu anda en iyi dizüstü oyun bilgisayarı, bir MacBook Pro alternatifi için en iyi seçimimizle aynı. Yine de küçük bir istisna var: Bu Blade Pro dizüstü bilgisayarını yaratıcılar için 4K çözünürlüklü ekran seçeneğiyle almanızı tavsiye etsek de, oyuncular ekranı Razer’ın bu model için sunduğu 300MHz yenileme hızıyla almak isteyecekler.

Razer Blade Pro 17 (2020 başı) incelememizi okuyun .

Yeni içerik doğrudan gelen kutunuza iletilsin.